Αξιοποιήστε το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων με 90% επιδότηση της καθαρής αξίας των αγορών σας. 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ΤΩΡΑ καθώς τηρείται σειρά προτεραιότητας.

    

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα

Διαδικασία

Καταγράφουμε τα βήματα που χρειάζονται ώστε να γίνει κατανοητή η διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί η εξαργύρωση του voucher

 
Λύσεις

Έχουμε σχεδιάσει για εσάς πακέτo απόκτησης του SmartMediSys 360° σε προνομιακή τιμή 

 
Σύμβουλος

Στην περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας πληροφορήσουμε για τη διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή με 4 μόνο βήματα

    

1.ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ

Η αίτηση υποβάλλεται με τους κωδικούς (username & password) πρόσβασης της επιχείρησης στις φορολογικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ (πληροφοριακό σύστημα taxisnet) από την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Διαχείρισης Ενισχύσεων ΗΠΔΕ   beneficiary.digitalsme.gov.gr
2.ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ (Vouchers)

Εφόσον εγκριθεί η αίτηση σας, εκδίδεται το Voucher (η επιταγή) που σας αναλογεί. Οι επιταγές εμφανίζονται στο λογαριασμό σας στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Διαχείρισης Ενισχύσεων (ΗΠΔΕ) του Προγράμματος (στη φόρμα της Αίτησης σας). Επίσης, η αίτηση σας αποστέλλεται στο κινητό που έχετε δηλώσει μέσω SMS.
3.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε τις ψηφιακές λύσεις της SmartWare. Διαλέγετε το πακέτο απόκτησης του SmartMediSys 360° και μας παραδίδετε το “Voucher” του προγράμματος, μαζί με τον κωδικό μιας χρήσης (εκδίδεται επί τόπου, αποστέλλεται στο κινητό σας και ισχύει μόνο για λίγα λεπτά).
4.ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ VOUCHERS

Θα πρέπει να καταβάλλετε το υπόλοιπο ποσό, μέχρι την πλήρη εξόφληση του παραστατικού, με συμπληρωματική πληρωμή (πιστωτική κάρτα, έμβασμα κλπ.). Μετά την έκδοση και παραλαβή του παραστατικού πώλησης, θα πρέπει να ελέγξετε αν αναγράφει τα σωστά προϊόντα που επιδοτούνται από το Πρόγραμμα, καθώς και τη σωστή αξία. Επίσης αν έχει πλήρως εξοφληθεί και δεν είναι επί πιστώσει.

      

Χρονικό Περιθώριο Υποβολής Αιτήσεων 22/6 εως 31/10

ΠΡΟΣΟΧΗ!  Η επιλογή γίνεται βάσει σειράς προτεραιότητας. Συνιστούμε να υποβάλετε ΤΩΡΑ την αίτηση σας, ώστε να εξασφαλίσετε το ποσό για το Φαρμακείο σας, πριν εξαντληθούν οι πόροι.

 

     

Είμαστε δίπλα σας

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Επικοινωνήστε με εξειδικευμένο σύμβουλο της SmartWare για να λύσετε οποιαδήποτε απορία. Σας συμβουλέυουμε για την καλύτερη επιλογή ψηφιακών υπηρεσιών για το Φαρμακείο σας.